14 Δεκ 2012

Ενημέρωση Γονέων [Έλεγχοι - Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις]

Αγαπητοί γονείς, 
  • Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και από τις 10:00 μέχρι και τις 11:30, στο χώρο του σχολείου, οι δάσκαλοι και οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Θα είναι τιμή και χαρά για μας, να βρεθείτε κοντά μας για να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή.
  • Την ίδια επίσης μέρα [Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012] από τις 11:45 μέχρι και τις 14:00 θα δοθούν οι έλεγχοι των μαθητών. Έλεγχοι θα δίνονται μόνο στους γονείς. Οι γονείς που ενημερώνονται μπορούν να αποχωρούν μαζί με τα παιδιά τους. Όσων παιδιών οι γονείς δεν έρθουν, θα σχολάσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 14:00. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.
  • Την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2012 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας στις 10:00 από τους μαθητές της Β' τάξης. Καλούμε τους γονείς να έρθουν και να παρακολουθήσουν τη γιορτή των παιδιών τους. Μετά τη γιορτή τα παιδιά θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους. Οι μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης θα πάνε για εκκλησιασμό στον Άγιο Ευγένιο, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.


                                                                                   Ο Διευθυντής του Σχολείου


                                                                                       Χαχλάκης Γιάννης