4 Φεβ 2015

Έκδοση ταυτότητας



Αγαπητοί γονείς,
  Σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με την έκδοση των Πιστοποιητικών Ταυτοπροσωπίας Ανηλίκων που εκδίδονται από το Δήμο ή τα Κ.Ε.Π. προκειμένου τα παιδιά σας να συμμετέχουν σε εξετάσεις πτυχίων ξένων γλωσσών, απολυτηρίων ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεται αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας, σύμφωνα με τις νέες εγκυκλίους ορίζεται ότι : «Έλληνες πολίτες που κατοικούν ή διαμένουν προσωρινά στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους υποχρεούνται να εφοδιαστούν με δελτίο αστυνομικής ταυτότητας».
  Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω οι υπηρεσίες του Δήμου δε θα εκδίδουν πλέον πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας σε παιδιά με συμπληρωμένο το 12ο έτος της ηλικίας τους. Κατόπιν τούτου, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις αλλά και ματαιώσεις προγραμματισμένων εξετάσεων των παιδιών σας, παρακαλούμε να προβείτε στην έκδοση της αστυνομικής ταυτότητας.
  Σας παραθέτουμε την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. (http://www.hellenicpolice.gr) για την ειδικότερη ενημέρωσή σας όσον αφορά τα δικαιολογητικά, τις ώρες λειτουργίας των αρμόδιων τμημάτων κλπ.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Χαχλάκης Γιάννης