9 Νοε 2012

Επιλογή Σημαιοφόρων

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ 37ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η κλήρωση για την επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπεύθυνων κατάθεσης στεφάνων, ανάμεσα στους αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ τάξης.
Η διαδικασία που ακολουθήθηκε έγινε σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας ( Φ.10 / 592 / 115806 / Γ1). Με βάση αυτή, παρουσία του Διευθυντή του σχολείου, των διδασκόντων της ΣΤ’ τάξης, των γυμναστών και εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, έγινε κλήρωση στο καθένα από τα τρία (3) τμήματα χωριστά, ώστε να επιλεγούν αρχικά οι τρεις (3) αριστούχοι μαθητές (ένας από κάθε τμήμα). Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ τους, ώστε να επιλεγούν οι δυο (2) σημαιοφόροι, ένας για την 28η Οκτωβρίου κι ένας για την 25η Μαρτίου.
Έπειτα, ακολούθησε κλήρωση για την επιλογή των υποψήφιων παραστατών και των υπεύθυνων κατάθεσης στεφάνου, όπου, με βάση το νόμο, ορίζονται πέντε (5) παραστάτες και ένας υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου από κάθε τμήμα. Στη συνέχεια, από αυτούς τους μαθητές κληρώθηκαν πέντε (5) παραστάτες και ένας υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου για την 28η Οκτωβρίου και αντίστοιχα πέντε (5) παραστάτες και ένας υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου για την 25η Μαρτίου.

Σημαιοφόρος και παραστάτες για το χρονικό διάστημα από σήμερα μέχρι 31 Ιανουαρίου θα είναι :
Σημαιοφόρος : Κοτζιά Εύα, τάξη ΣΤ3
Παραστάτες : 1. Κόρσοβα Μυρτώ, τάξη ΣΤ3
2. Βασιλάκη Κων/να, τάξη ΣΤ2
3. Τσαγκαράκη Ναταλία τάξη ΣΤ3
4. Στιβακτάκης Αντώνιος, τάξη ΣΤ1
5. Κασαπάκης Ιωάννης, τάξη ΣΤ1

Σημαιοφόρος και παραστάτες για το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους θα είναι :
Σημαιοφόρος : Πρασανάκης Μιχαήλ, τάξη ΣΤ2
Παραστάτες : 1. Παπαδάκη Μαριλένα, τάξη ΣΤ3
2. Σαλούστρου Καλλιρόη, τάξη ΣΤ1
3. Τζορμπατζάκης Σταύρος, τάξη ΣΤ2
4. Κατσουλιέρη Αναστασία, τάξη ΣΤ3
5. Σιδηροκαστρίτη Γρηγορία, τάξη ΣΤ1

Για την κατάθεση στεφάνων ορίζεται ο μαθητής Πρινιωτάκης Κων/νος, τάξη ΣT1, για τη χρονική περίοδο μέχρι 31-01-2013 ενώ για το δεύτερο εξάμηνο ορίζεται ο μαθητής Ρεμυγιάκης Φίλιππος , τάξη ΣT1.