20 Φεβ 2015

Πρόσκληση - Ομιλίες για τους γονείς                                                                                                            Ηράκλειο, 19-2-2015
     Αγαπητοί γονείς

Ένα σχολείο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, θα πρέπει να μην περιορίζεται απλά και μόνο στην αγωγή και εκπαίδευση των μαθητών του, αλλά να δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και γονείς να ενημερώνονται και να επιμορφώνονται πάνω σε θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία, που προκύπτουν μέσα από αυτήν, που επηρεάζουν και επηρεάζονται από αυτήν. Είμαι σίγουρος ότι και εσείς από την πλευρά σας ως γονείς, έχετε τις δικές σας ανησυχίες και θέλετε να γνωρίζετε περισσότερα που αφορούν το παιδί σας ή πηγάζουν από τη συναναστροφή του με τους συμμαθητές του.
Κινούμενοι μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε την πραγματοποίηση μιας σειράς ομιλιών  από την κα Παναγιωτάκη Μαρία, κοινωνιολόγο-ψυχολόγο, υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ν. Ηρακλείου. Τα θέματα που θα συζητηθούν μαζί σας είναι:
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου: "Όρια και πειθαρχία στο παιδί: το μεγαλύτερο δώρο, μετά την αγάπη"
Δευτέρα 16 Μαρτίου: "Η σημασία της φιλίας και των σχέσεων με τους συνομηλίκους στη ζωή του παιδιού"
Παρασκευή 8 Μαΐου: "Προεφηβεία και επικίνδυνες συμπεριφορές"
Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πολλαπλών του σχολείου στις  17:00 έως 19:30 και η παρουσία σας  θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη σχέση με τα παιδιά μας.
                                                                             
                                                                               Ο Δ/ντής του Σχολείου

                                                                                               Χαχλάκης Γιάννης