18 Δεκ 2015

ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Τη Δευτέρα  21   Δεκεμβρίου  και  από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 11:30π.μ. στο χώρο του σχολείου,  θα πραγματοποιηθεί το  χριστουγεννιάτικο παζάρι μας. Θα είναι  χαρά για μας να βρεθείτε κοντά μας και  να ενισχύσετε την προσπάθειά μας αυτή.
Την ίδια επίσης ημέρα  από τις 12:00-14:00 θα δοθούν οι έλεγχοι  των μαθητών. Έλεγχοι θα δίνονται μόνο στους γονείς. Οι γονείς που  ενημερώνονται μπορούν να αποχωρούν μαζί με τα παιδιά τους, αφού ενημερώσουν το δάσκαλο του τμήματός τους. Όσων παιδιών οι γονείς δε θα έρθουν,  θα σχολάσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 14:00. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.
Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Στ1 με την συνοδεία εκπαιδευτικών του σχολείου θα δώσουν μια χριστουγεννιάτικη νότα και θα τραγουδήσουν τα κάλαντα στους δρόμους της γειτονιάς. Ενώ οι μαθητές του Στ2 θα επισκεφτούν το γηροκομείο.
Την Τετάρτη  23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου  μας στις  10:00 π.μ. από τους μαθητές της Β΄ τάξης.  Καλούμε τους γονείς, των παιδιών που συμμετέχουν,  να έρθουν (όχι νωρίτερα από τις 10:00) και να παρακολουθήσουν τη γιορτή του σχολείου μας.  Μετά τη γιορτή τα παιδιά θα συνεχίσουν  το πρόγραμμά  τους.  Το ολοήμερο  θα λειτουργήσει κανονικά.      
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων σας ευχαριστούν για τη   συνεργασία σας  και σας εύχονται: «Χρόνια Πολλά- Καλές Γιορτές».