25 Μαΐ 2016

ΟΤΑΝ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Με ιδιαίτερη λεπτότητα, ευαισθησία και μεράκι προσέγγισε και δίδαξε η εικαστικός του σχολείου μας κα Παντατοσάκη Ελένη τους μαθητές της, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μετατρέποντας κυριολεκτικά σε εργαστήριο τέχνης και πολιτισμού την αίθουσα διδασκαλίας της.


Οι μαθητές μας, ενθουσιασμένοι αλλά και πιστοί στις οδηγίες της ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, ανακάλυψαν νέες πτυχές του εαυτού τους και δημιούργησαν υπέροχα έργα ζωγραφικής, έργα που αναδεικνύουν τη δύναμη της εκπαίδευσης αλλά και τις ανεξάντλητες ικανότητες των παιδιών μας αρκεί να βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον και να τους δοθούν τα απαραίτητα κίνητρα.

Τα έργα των μαθητών μας στόλισαν τους διαδρόμους του σχολείου, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να θαυμάζουν και να καμαρώνουν τα δημιουργήματά τους, να νιώθουν ότι το σχολείο είναι ο δικός τους χώρος, ο χώρος που μπορούν να φανταστούν, να ονειρευτούν, να ταξιδέψουν και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι οι μικροί και γιατί όχι οι αυριανοί μελλοντικοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες και επιστήμονες.

Συνεχίζοντας ακούραστα το έργο της δημιούργησε επίσης τέσσερις πίνακες ζωγραφικής αναβαθμίζοντας έτσι την αισθητική των χώρων του σχολείου μας. 
 
Σε ευχαριστώ για τη διάθεση και την προσφορά σου στο σχολείο. Εύχομαι να υπηρετείς πάντα το υψηλό και το ωραίο.
Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής του Σχολείου

Χαχλάκης Γιάννης