28 Απρ 2017

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ RUN GREECE


Σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Διευθυντή του σχολείου με τους αρμόδιους διοργανωτές του Σ.Ε.Γ.ΑΣ. δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα της ομαδικής παραλαβής των αριθμών συμμετοχής(μπλουζάκια) από το σχολείο για να δοθούν έγκαιρα στους μαθητές.
Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής(μπλουζάκια) θα γίνεται από το
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΘΥΡΑ 1
σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου  5:00-8:00 το απόγευμα και αύριο Σάββατο 29 Απριλίου  10:00 π.μ-8:00μ.μ.
Οι γονείς στον τόπο διανομής θα αναφέρουν το σχολείο και το όνομα του μαθητή.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:


11.30: Αγώνας Παιδιών 1.000μ. (περίπου) Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης και με έτη γέννησης 2005 – 2006 και 2007).

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Διαδρομή: Εκκίνηση από την οδό Γεωργίου Ανεμογιάννη (μπροστά από τη στάση του Κ.Τ.Ε.Λ.), στη συνέχεια διασχίζουν τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο δεξιό ρεύμα (άνοδος) μέχρι το ύψος που είναι τα πρώτα φανάρια, εκεί στρίβουν δεξιά στη Χαριλάου Τρικούπη και μετά από 100μ περίπου στο πρώτο διάζωμα, γίνεται αριστερή αναστροφή και επιστρέφουν πάλι από τη Χαριλάου Τρικούπη και τη λεωφόρο Δημοκρατίας (αντίθετο ρεύμα - κάθοδος προς την πλατεία). Τερματίζουν στο σημείο εκκίνησης (οδό Γεωργίου Ανεμογιάννη - μπροστά από τη στάση του Κ.Τ.Ε.Λ.).
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την ώρα εκκίνησης του αγωνίσματός τους.
Α) Ο αγώνας παιδιών (1.000μ. περίπου) για μαθητές-μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης και με έτη γέννησης 2005-2006-2007, έχει στόχο να μυήσει τους μικρούς μαθητές και αυριανούς αθλητές στη χαρά της άσκησης και του αθλητισμού.
- Η συμμετοχή τους προσφέρεται δωρεάν από τους διοργανωτές.
- Δεν θα υπάρχει κατάταξη-χρονομέτρηση και ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός.
- Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά τρέχοντας ή βαδίζοντας με το δικό τους ρυθμό τη διαδρομή των 1.000μ περίπου.
Σε αυτόν τον αγώνα ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.