18 Φεβ 2013

Καστρινό καρναβάλι #1

 12/ΘΕΣΙΟ 37ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ                            Ηράκλειο 18-1-2013
                 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                                                                
Πληροφορίες   :  Χαχλάκης Ιωάννης
Τηλ.                 : 2810238757

                                                                                            Προς
                                                                    Γονείς & Κηδεμόνες
                                                         των μαθητών του Σχολείου μας     
                                                                                                      
Αγαπητοί γονείς,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν αποκριάτικες εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου με αποκορύφωμα τη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου.
Το Σχολείο μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε να συμμετέχει στην εκδήλωση αυτή. Πιστεύουμε ότι έτσι θα δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας μαθητές αλλά και σε όσους γονείς το επιθυμούν να διασκεδάσουν, να ξεφαντώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.  Όσοι από εσάς έχετε τη διάθεση και θέλετε  να συμμετέχετε,  συμπληρώστε και επιστρέψτε μας την επισυναπτόμενη αίτηση το αργότερο  μέχρι τη  Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου.
Οι μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης θα συνοδεύονται από  εκπαιδευτικούς του σχολείου. Όσα παιδιά από τις υπόλοιπες τάξεις θέλουν να λάβουν μέρος θα συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς τους με την κατάλληλη αμφίεση.  
Το προτεινόμενο θέμα είναι το «σκάκι» και πρέπει να υπάρχει ομοιομορφία στους συμμετέχοντες ως προς τις στολές. Ο ελάχιστος αριθμός των μαθητών που θα συμμετέχουν πρέπει να είναι 30.
Η στολή μας θα περιλαμβάνει μακό λευκή ή μαύρη μπλούζα  με παράσταση της σκακιέρας και λευκό ή μαύρο παντελόνι αντίστοιχα. Για το  κεφάλι προτείνουμε κατασκευή που θα παραπέμπει σε κάποιο από τα πιόνια της σκακιέρας, η οποία θα κατασκευαστεί στο σχολείο για τους μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης.
Σε  έρευνα αγοράς που κάναμε, βρήκαμε την μπλούζα στην τιμή των 5,00 ευρώ. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε για την αγορά της, σημειώστε το στη δήλωση.           
           


                                                                                   Ο Διευθυντής του Σχολείου



                                                                          Χαχλάκης  Γιάννης