16 Δεκ 2014

ΕΛΕΓΧΟΙ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ




37ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ                                       Ηράκλειο, 16/12/2014
             ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
          

                Αγαπητοί γονείς,

Την Παρασκευή 19   Δεκεμβρίου  και  από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 12:00 στο χώρο του σχολείου, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  θα πραγματοποιήσουν το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου. Θα είναι τιμή και χαρά για μας να βρεθείτε κοντά μας για να ενισχύσετε την προσπάθειά μας αυτή.
Την ίδια επίσης ημέρα  από τις 12:00-14:00 θα δοθούν οι έλεγχοι  των μαθητών. Έλεγχοι θα δίνονται μόνο στους γονείς. Οι γονείς που  ενημερώνονται μπορούν να αποχωρούν μαζί με τα παιδιά τους, αφού ενημερώσουν το δάσκαλο του τμήματός τους. Όσων παιδιών οι γονείς δε θα έρθουν,  θα σχολάσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 14:00. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.
Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου  μας στις  10:00 π.μ. από τους μαθητές της Β΄ τάξης.  Καλούμε τους γονείς, των παιδιών που συμμετέχουν,  να έρθουν και να παρακολουθήσουν τη γιορτή του σχολείου μας.  Μετά τη γιορτή τα παιδιά θα συνεχίσουν  το πρόγραμμά  τους. Οι μαθητές της Ε΄ και  Στ΄ τάξης θα πάνε για εκκλησιασμό στον Άγιο Ευγένιο, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει. Το ολοήμερο  θα λειτουργήσει κανονικά.       Παράλληλα  από τις 9:00 π.μ. θα πραγματοποιείται αιμοδοσία  στο χώρο του σχολείου από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑ.Γ.Ν.Η. για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του σχολείου μας.
                                                                        
                                                                  Ο Δ/ντής του Σχολείου 
                                                                                                        Χαχλάκης  Γιάννης