18 Φεβ 2015

Αποκριάτικες δραστηριότητες





Ηράκλειο 18-2-2015

     Αγαπητοί γονείς,   

    
Α) Την Παρασκευή 20-2-2014 θα πραγματοποιηθούν  αποκριάτικες εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος. Τα παιδιά να έρθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες και με την αμφίεση που επιθυμούν. Θα γίνουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες  στα τμήματά τους μέχρι τις 10:30 και μετά θα ακολουθήσουν χορός, ξεφάντωμα και δρώμενα στο χώρο της αυλής ή στην αίθουσα πολλαπλών.
Οι αποκριάτικες δραστηριότητες θα τελειώσουν στις 13:00.  Λόγω της αποκριάτικης αμφίεσης και του ότι οι μαθητές θα είναι ελαφρά ντυμένοι, όσοι γονείς  επιθυμούν,  μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους  με  τη λήξη των δραστηριοτήτων στις 13.00, αφού προηγηθεί συνεννόηση με το δάσκαλο του τμήματος.  Κανένα παιδί δε θα αποχωρήσει από το σχολείο πριν τη λήξη του κανονικού  προγράμματος ασυνόδευτο. Το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του προκαθορισμένου ωραρίου.
Την Παρασκευή το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά. Προκειμένου όμως να προγραμματίσουμε τις δραστηριότητές του, καλό θα ήταν, οι γονείς που έχουν παιδιά στο ολοήμερο να ενημερώσουν από την προηγούμενη μέρα τον κο Μακάκη Κων/νο σχετικά με την πρόθεσή τους αν θα παραμείνουν ή όχι  τα παιδιά τους στο ολοήμερο την ημέρα αυτή.
Δεν επιτρέπεται τα παιδιά να έχουν μαζί τους αιχμηρά αντικείμενα, αφρούς και χαρτοπόλεμο.

B)  Καστρινό Καρναβάλι: Το Σχολείο μας με την ομάδα του, «Ο Λύκος και τα Κα-Τσιπράκια», θα δώσει δυναμικά το παρόν του στο Καστρινό καρναβάλι, το Σαββάτο 21 Φεβρουαρίου 2015.
Η παρέλαση των καρναβαλιστών  θα ξεκινήσει στις 16:00 από τη Χανιώπορτα και ακολουθώντας τις οδούς Καλοκαιρινού και  Δικαιοσύνης θα  καταλήξει  στην  Πλατεία Ελευθερίας.
Κρίνεται απαραίτητη η προσέλευση των συμμετεχόντων  στο χώρο συγκέντρωσης των ομάδων (Χανιώπορτα) τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν την έναρξη της  καρναβαλικής παρέλασης.
Θα σας περιμένουμε όλους εκεί- με ή χωρίς αμφίεση- με πολύ κέφι και  διάθεση.


ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ                                                 
Ο Διευθυντής του Σχολείου
                                                                                                                    Χαχλάκης Γιάννης