29 Οκτ 2015

Βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης» το σχ. έτος 2014-2015Το σχολείο μας όπως κάθε χρόνο έτσι και κατά τη περυσινή σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στο διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) για τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού στα πλαίσια έκδοσης του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης».
Συγχαίρουμε τους μαθητές που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους πήραν μέρος στον παραπάνω διαγωνισμό ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στην γραπτή δοκιμασία. Σημασία και αξία εξάλλου δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας αλλά και αυτή καθ΄ αυτή η συμμετοχή μας σ’ αυτήν.

Οι διακριθέντες του διαγωνισμού θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 στις 10:30 π.μ. στο Νέο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Κρήτης (ακριβώς πριν το κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Καραναστάσης»).

Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι:
Από την Ε΄Τάξη: Γενειατάκη Μαρία Ελένη, Καλογεράκη Αικατερίνη, Μανωλάκη Νικολέτα, Παπασπηλίου Μαρία, Τουλουπάκης Μιχαήλ
Από την Στ Τάξη: Επταμηνιτάκης Μιχαήλ. Λαδουκάκη Ελένη, Μαλλιωτάκη Δέσποινα, Μαλλιωτάκη Δήμητρα, Μανουσάκης Ιωάννης, Μυλαθιανάκης Αλέξανδρος, Παγωνίδης Νικόλαος, Παπουτσάκη Άννα, Πασχάλη Αικατερίνη, Περάκη Νεκταρία, Φραγκιαδουλάκη Ελένη, Χαχλάκης Ιωάννης, Χριστοδουλάκη Μαρία, Ψυλλάκη Αγγελική Σταυρούλα

Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στη ζωή σας.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του Σχολείου