12 Μαΐ 2016

Διαδικασία εγγραφής – επιλογής μαθητών στην Α' τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολ. έτος 2016-2017Αγαπητοί γονείς,
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να εγγραφεί  το παιδί σας στο Μουσικό Γυμνάσιο  οφείλετε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά  αίτηση στο site του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου στη διεύθυνση www.mousiko.gr  ή www.mousiko.mysch.gr στο σύνδεσμο «Εγγραφείτε  στο Μουσικό»   μέχρι και 31 Μαΐου 2016.  
            Στο Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2016-2017 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες θα οριστούν από τον Περιφερειακό Δ/ντή και θα πραγματοποιηθούν από 16 έως 22 Ιουνίου 2016. Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α' τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή σε κλήρωση άλλου Πρότυπου ή Πειραματικού Γυμνασίου.
            Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι, είναι: "Ρυθμός", "Ακουστική Ικανότητα", "Φωνητική Ικανότητα", "Διάκριση Ηχοχρωμάτων" και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή Παραδοσιακό), για όποιο παιδί γνωρίζει και επιθυμεί να εξεταστεί και σε αυτό.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 θα βρίσκεται κλιμάκιο καθηγητών, του Μουσικού Γυμνασίου Ηρακλείου, στο σχολείο μας προκειμένου να ενημερώσει σχετικά τους μαθητές.
            Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο (τηλ. 2810.761.696), εργάσιμες ημέρες και ώρες.
                                                                                      
Ο Δ/ντής του Σχολείου
 Χαχλάκης Γιάννης