7 Νοε 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 10-11-2016



Αγαπητοί γονείς,

Η Σχολική Σύμβουλος της 5ης περιφέρειας πραγματοποιεί επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Συζητώντας με τους γονείς… με αφορμή μια ταινία».
Η ημερίδα υλοποιείται σε συνεργασία με το ΚΕΣΑΝ (Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δ. Ηρακλείου) και το 37ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της δημιουργίας ενός σχολείου πρόληψης και αποτελεί συνέχεια και επέκταση της περσινής ενδοσχολικής  επιμορφωτικής μας δράσης με τίτλο: « Γονεϊκή εμπλοκή και γονεϊκή  παρεμβατικότητα». Έχει εγκριθεί από την Περιφεριακή Δ/νση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του σχολείου μας την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και είναι υποχρεωτική για όλους τους εκπαιδευτικούς.
Στόχος η γνωριμία των εκπαιδευτικών με μεθόδους και τεχνικές αξιοποίησης του κινηματογράφου στην εκπαιδευτική διαδικασία και στις δράσεις συνεργασίας σχολείου-οικογένειας.
Οι μαθητές, δε θα προσέλθουν στο σχολείο την παραπάνω ημέρα (10-11-2016). Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για όλους τους μαθητές.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Χαχλάκης Γιάννης