22 Νοε 2016

"ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε3



Οι μαθητές του Ε3, στο πλαίσιο του γλωσσικού μαθήματος, έβαλαν την φαντασία τους  και δημιούργησαν αριστουργήματα σχετικά με το θέμα «Προστατεύω το περιβάλλον».

 1η Ομάδα «Γκάρφιλντ»: Προστατεύουμε τους βιότοπους όπου ζουν άγρια ζώα. Ο Γιώργος Β. η Θεανώ Κ. και ο Ραφαήλ δημιούργησαν κολάζ με θέμα τους βιότοπους όπου ζουν άγρια ζώα. Βρήκαν φωτογραφίες με άγρια ζώα υπό εξαφάνιση και κατέγραψαν πληροφορίες για αυτά. Εξαιρετικό αποτέλεσμα…


2η Ομάδα «Γάτοι Σπιρουνάτοι»: Φυτεύουμε δέντρα και λουλούδια. Τα μέλη της ομάδας, ο Χρήστος, η Θεανώ Μ., η Μαρία Χ.  και ο Μάνος Μ., συνεργάστηκαν, έψαξαν και βρήκαν εικόνες με φυτά και λουλούδια, τα κόλλησαν και το αποτέλεσμα  ένα υπέροχο κολάζ!


3η Ομάδα «Μπάτε σκύλοι αλέστε»: Δε ρυπαίνουμε θάλασσες και ακτές. Τα παιδιά της τρίτης ομάδας, ο Μαρίνος, η Μαριλέλα, και η Ειρήνη δημιούργησαν μετά από πολύ κόπο και σκέψη, μια διαφορετική εργασία. Μια μακέτα. Έφτιαξαν μια παραλία γεμάτη σκουπίδια και ανθρώπους να τα μαζεύουν. Άψογο αποτέλεσμα….


4η Ομάδα «Τέρι Σαν Τομ και Τζέρι»: Εξοικονόμηση ενέργειας. Η ΚατερίναΔ., η Μαρία Χ, ο Κωνσταντίνος Μ., ο Κωνσταντίνος Φ., ασχολήθηκαν με τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας. Στη μακέτα που δημιούργησαν, κατασκεύασαν ένα πέτρινο σπίτι με ανεμογεννήτριες. Υπέροχη εργασία!


5η Ομάδα «Μικροί Γιατροί»: Μετακινούμαστε με ποδήλατο. Ο Μάνος Π., η Παναγιώτα, η Κατερίνα Τ., και ο Ζαχαρίας κατασκεύασαν μια καταπληκτική μακέτα δείχνοντας μια περιοχή με πάρκα, πράσινο και κυρίαρχο μεταφορικό μέσο το ποδήλατο.


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους μαθητές του Ε3 για το χρόνο που αφιέρωσαν για αυτή την εργασία. Έπεται και συνέχεια….