4 Μαΐ 2017

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2017-2018



Αγαπητοί γονείς
Όσοι από εσάς επιθυμείτε τα παιδιά σας να εγγραφούν στο Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο), για το σχολικό έτος 2017-2018 και να συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να υποβάλλετε αίτηση στo Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου από 2 έως και 31 Μαΐου 2017.

          Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α' τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή σε κλήρωση άλλου Πρότυπου ή Πειραματικού Γυμνασίου.
          Η διαδικασία επιλογής για το σχολ. έτος 2017-2018 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες θα οριστούν από τον Περιφερειακό Δ/ντή και θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Ιουνίου 2017.
          Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι, είναι: "Ρυθμός", "Ακουστική Ικανότητα", "Φωνητική Ικανότητα", "Διάκριση Ηχοχρωμάτων" και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή Παραδοσιακό), για όποιο παιδί γνωρίζει και επιθυμεί να εξεταστεί και σε αυτό.
          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο (τηλ. 2810.761.696), εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mousiko.gr   του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου.

      Ο Δ/ντής του Σχολείου

         Χαχλάκης Γιάννης