19 Νοε 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ CISCO WEBEX ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Αγαπητοί γονείς,

 ·                 Οι μαθητές χρησιμοποιούν τον σύνδεσμο που τους έχει αποσταλεί από τον εκάστοτε εκπ/κό για να μπουν στην εικονική τάξη τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα.

 ·                 Απαραίτητη προϋπόθεση για να την αποδοχή του μαθητή από τον εκπαιδευτικό είναι η χρήση του πραγματικού του ονόματος.

 ·                 Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση στους μαθητές/γονείς/κηδεμόνες η κοινοποίηση του συνδέσμου αυτού (προσωπική ηλεκτρονική αίθουσα διδασκαλίας των εκπαιδευτικών) σε τρίτους (άλλοι μαθητές του σχολείου, φίλοι, εξωσχολικοί κ.α.).

 ·                 Παρακαλούνται θερμά οι μαθητές/γονείς/κηδεμόνες να συνδέονται έγκαιρα τις προκαθορισμένες ώρες ώστε να αποφεύγονται προβλήματα και καθυστερήσεις στο μάθημα.

 ·                 Υπενθυμίζουμε ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και καταχωρούνται οι απουσίες.

·                 Οι μαθητές ακολουθούν τις οδηγίες των εκπ/κών σχετικά με την ορθή χρήση κάμερας και μικροφώνου αξιοποιώντας τα συγκεκριμένα εργαλεία αποκλειστικά και μόνο για την εκπ/κή διαδικασία.

 ·                 Απαγορεύεται αυστηρά και διώκεται ποινικά, αυτεπαγγέλτως η βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση και φωτογράφιση της εκπ/κής διαδικασίας στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης.

 ·                 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων, παρακαλώ ενημερωθείτε από τον σύνδεσμο: (Αρ.Πρωτ.155692/ΓΔ4/14-11-2020)

 ·                 Παρακαλείσθε να ενημερώνεστε τακτικά  από την ιστοσελίδα του σχολείου μας για τη λειτουργία του σχολείου και τις νεότερες εξελίξεις.

 

Καλή δύναμη σε όλους!!!

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Γάσπαρη Μαρία