13 Μαΐ 2013

Έκδοση Πιστοποιητικών Υγείας για την εγγραφή των μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο και συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας (Α.Δ.Υ.)

Για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικών οφθαλμολογικής, καρδιολογικής και οδοντολογικής εξέτασης καθώς και η συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας.
Η πραγματοποίηση των παραπάνω εξετάσεων μπορεί να γίνει από τους ιατρούς του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. καθώς και στα πρωινά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. και των Κέντρων Υγείας, χωρίς την καταβολή του προβλεπόμενου αντιτίμου των πέντε ευρώ, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού τους μήνες Απρίλιο έως Ιούνιο και Σεπτέμβριο έως Οκτώβριο του 2013. Τα πιστοποιητικά υγείας πρέπει να έχουν προσκομισθεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο ενώ τα Ατομικά Δελτία Υγείας έως και τον Οκτώβριο.
Στο διαδικτυακό τόπο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα βρείτε το πρόγραμμα λειτουργίας των ιατρικών κλιμακίων στις Νομαρχιακές και Τοπικές Μονάδες Υγείας.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2810719367 και για προγραμματισμό ραντεβού στο τηλ. 2810719202 (κ. ΑΡΚΟΥΔΗ και ΣΚΟΥΤΖΑΚΗ) κάθε Τετάρτη απόγευμα και Παρασκευή πρωί.
Τα γραφεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. βρίσκονται στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Μοιρών στην περιοχή Εσταυρωμένου.
Για οτιδήποτε νεότερο, σχετικά με ειδοποιήσεις συναρμόδιων φορέων που συμμετέχουν στην παραπάνω διαδικασία θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.


                                                                                 Ο Δ/ντής του Σχολείου


                                                                                    Χαχλάκης Γιάννης