14 Οκτ 2014

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ



Με αφορμή τον  εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε  στο σχολείο μας η κλήρωση για την επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπεύθυνων κατάθεσης στεφάνων, ανάμεσα στους αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ τάξης.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε έγινε σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας    ( Φ.10 / 610 / 118443 / Γ1/14-10-2011). Με βάση αυτή, παρουσία του Διευθυντή του σχολείου, των διδασκόντων της ΣΤ’ τάξης, των γυμναστών και εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, έγινε κλήρωση στο καθένα από τα τρία (3) τμήματα χωριστά, ώστε να επιλεγούν αρχικά οι τρεις (3) αριστούχοι μαθητές (ένας από κάθε τμήμα). Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε  κλήρωση μεταξύ τους, ώστε να επιλεγούν οι δυο (2) σημαιοφόροι, ένας για την 28η Οκτωβρίου κι ένας για την 25η Μαρτίου.
Έπειτα, ακολούθησε κλήρωση για την επιλογή των υποψήφιων παραστατών και των υπεύθυνων κατάθεσης στεφάνου, όπου, με βάση το νόμο, ορίζονται πέντε (5) παραστάτες και ένας υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου  από κάθε τμήμα. Στη συνέχεια, από αυτούς τους μαθητές κληρώθηκαν πέντε (5) παραστάτες και ένας υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου  για την 28η Οκτωβρίου και αντίστοιχα πέντε (5) παραστάτες και ένας υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου  για την 25η Μαρτίου.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι μαθητές που συμμετείχαν στην κλήρωση ήταν οι εξής:     Παπουτσάκη Άννα, Καρυωτάκη Ζαχαρένια-Αθηνά, Πασχάλη Αικατερίνη, Τσαγκαράκης  Ηρακλής, Φραγκιαδουλάκη  Ελένη, Χαχλάκης Ιωάννης, Ψυλλάκη Αγγελική, Χαχλιούτη Ειρήνη, Αυγουλαδάκη Βασιλική, Καφετζάκη Σοφία, Κολουντζάκης Νικόλαος, Λαδουκάκης Νικόλαος, Μπάλλας Ανδρέας, Πρασανάκης Μενέλαος, Κανακουσάκη Αγγελική,  Μαλλιωτάκη Δέσποινα, Μαλλιωτάκη Δήμητρα, Παγωνίδης  Νικόλαος,  Σγουρού Άννα,  Περάκη  Νεκταρία,  Γαλανάκη Ελευθερία,  Κηπαράκης Γεώργιος.

Από την κλήρωση αυτή, για την 28η Οκτωβρίου επιλέχθηκαν οι εξής:   

Σημαιοφόρος:        Μαλλιωτάκη Δήμητρα, τμήμα ΣΤ3
 Παραστάτες:  1. Μπάλλας Ανδρέας, τμήμα ΣΤ2
                 2. Αυγουλαδάκη Βασιλική, τμήμα ΣΤ2
              3.  Γαλανάκη Ελευθερία, τμήμα ΣΤ3
              4.  Κηπαράκης Γεώργιος, τμήμα ΣΤ3
              5.  Πρασανάκης Μενέλαος,  τμήμα ΣΤ2
  
Για την 25η Μαρτίου κληρώθηκαν οι εξής:

 Σημαιοφόρος:        Ψυλλάκη Αγγελική , τμήμα ΣΤ1 
 Παραστάτες:     1. Κολουντζάκης Νικόλαος, τμήμα ΣΤ2
                  2. Μαλλιωτάκη Δέσποινα, τμήμα ΣΤ3
                  3. Πασχάλη Αικατερίνη, τμήμα ΣΤ1
                  4. Σγουρού Άννα, τμήμα ΣΤ3
                  5. Φραγκιαδουλάκη Ελένη, τμήμα ΣΤ1


 Για την κατάθεση στεφάνων κληρώθηκαν  οι  μαθητές: 

Τσαγκαράκης Ηρακλής   και    Παγωνίδης Νικόλαος.
                                                                                              

Τέλος, αξίζει να συγχαρούμε όλους τους μαθητές,  για την  προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά. Σημασία έχει η ατομική προσπάθεια και βελτίωση του καθενός ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάθε κλήρωσης.

                                                
                                                          Ο Διευθυντής του σχολείου

                                                            Χαχλάκης Γιάννης