22 Μαρ 2017

«RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αγαπητοί γονείς,

H Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, διοργανώνουν αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 11:30 π.μ. στο Ηράκλειο, θα διεξαχθεί Αγώνας Παιδιών 1000 μ. μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με έτη γέννησης 2005, 2006, 2007 αντίστοιχα. Στόχος να μυήσει τους μικρούς μαθητές και αυριανούς αθλητές στη χαρά της άσκησης και του αθλητισμού.
Η συμμετοχή τους προσφέρεται δωρεάν από τους διοργανωτές. Δεν θα υπάρχει κατάταξη-χρονομέτρηση και ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός.
Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά τρέχοντας ή βαδίζοντας με το δικό τους ρυθμό τη διαδρομή των 1000μ.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με ονομαστική κατάταξη από κάθε σχολείο, σωματείο ή άλλο φορέα που έχει παιδιά δημοτικού στο δυναμικό του και θα συνοδεύεται με την ατομική υπεύθυνη δήλωση εγγραφής υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 24 Απριλίου. Όσοι δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο σχολείο μέχρι τις 6 Απριλίου θα παραλάβουν τον αριθμό τους με τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους και ατομικά μέχρι τις 18 Απριλίου Όσοι εγγραφούν στη συνέχεια, θα παραλάβουν αριθμό συμμετοχής χωρίς να είναι τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχει το παιδί σας, να το δηλώσετε στο σχολείο.
Για την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
Ο Δ/ντής του Σχολείου
Χαχλάκης Γιάννης