20 Ιουν 2024

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

 


Μια ακόμη σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον όμορφο και δημιουργικό τρόπο. Άλλη μια γιορτή αποχαιρετισμού πραγματοποιήθηκε χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές γέλιου, χαράς και συγκίνησης.

Αποχαιρετούμε  τα παιδιά της έκτης και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα και να μην σταματήσουν ποτέ να μάχονται για τα όνειρα τους.

Θα μας μείνουν αξέχαστες οι στιγμές που βιώσαμε στη γιορτή αποφοίτησης και ειδικότερα οι αναμνήσεις που μοιράστηκαν τα παιδιά μαζί μας καθώς και το πόσο διασκέδασαν σε όλη τη διάρκεια της γιορτής.

 Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη γιορτή οι γονείς των παιδιών, οι οποίοι υπήρξαν πάντοτε αρωγοί όλα αυτά τα χρόνια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση της γιορτής μας και κυρίως τη διευθύντρια μας κα Γάσπαρη Μαρία, τον μουσικό μας κο Κρητικό Θεμιστοκλή, τη θεατρολόγο μας κα Σωμαράκη Αλεξάνδρα καθώς και τους εκπαιδευτικούς της έκτης.

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, o  οποίος βρισκόταν πάντα στο πλευρό του σχολείου και των παιδιών μας.

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχηθούμε ότι καλύτερο στα αγαπημένα μας παιδιά. Καλή συνέχεια!