5 Δεκ 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΝΕΑ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!!!Είναι το ελάχιστον, σε μια μείζονα προσπάθεια, να εκφράσουμε την ευαρέσκεια και την απόλυτη ικανοποίησή μας για την ταχύτατη πορεία και την ποιότητα των εργασιών επέκτασης του αύλειου χώρου του 37ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες, που στην πορεία απέδειξαν την αγωνία αλλά και την ευθύνη των αρμοδίων του Δήμου μας, να παραδώσουν τάχιστα προς χρήση τον χώρο.
Το πρόβλημα της περιορισμένης και συχνά επισφαλούς για τους μαθητές μας αυλής, που η διεύθυνση του σχολείου από παλιά είχε περιγράψει, σήμερα λύνεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Από την πρώτη στιγμή η Δημοτική αρχή με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τα στελέχη των υπηρεσιών της, ενέσκηψαν και ένιωσαν το πρόβλημα. Με αμέριστο ενδιαφέρον έπραξαν τα δέοντα, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές με βασική σκέψη να προσφέρουν στους μαθητές ένα διάλειμμα χαράς και προστασίας, που δικαιούνται.
Η συντονισμένη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων προσώπων και φορέων, απέδωσε τα μέγιστα και σήμερα είμαστε έτοιμοι να παραλάβουμε ένα έργο ποιότητας που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας και της ασφάλειας του σχολείου μας.
Σε μια εποχή που το πρόβλημα της σχολικής στέγης στην πόλη μας είναι οξυμένο, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου μας αποδεικνύει και το ενδιαφέρον και την πρόθεση να συμβάλλει στη βελτιστοποίηση του προβλήματος και να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για τον μαθητή.
Ο Διευθυντής του 37ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος γονέων, ευχαριστούμε όλους, όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου και ελπίζουμε στη γενίκευση παρόμοιων παρεμβάσεων στα σχολεία της πόλης μας.

                                                               Ο Δ/ντής του Σχολείου            


                                                                 Χαχλάκης Γιάννης